m2
m2
Nazad

Izdavanje kuća


Lista rezultata od 1 do 6 od ukupno 6

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: izdaju se dva stana u kući, u dva nivoa po 50m2. Mogu se zakupiti kao dve celine (2x120eur) ili kao jedna . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: porodična kuća na ograđenom placu od 3 a i 70 kvm, sa garažom i tri besplatna parking mesta, u trećoj . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: prostrana luksuzno opremljena kuća stambene kvadrature od 250 m2. Poseduje garažu od 67m2. Kuća se greje . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: Izdaje se nenameštena kuća na atraktivnoj lokaciji. Blizina centra grada. Idealna kao poslovni prostor za . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: nadomak Dunava nalazi se kuća čija je prvobitna namena bila za restoran sa apartmanima za izdavanje na pl . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: izdaje se nameštena, grejanje na struju i gas, odmah useljiva u blizini Doma zdravlja, prevoza, prodavnica. . . .