m2
m2
Nazad

Izdavanje kuća


Lista rezultata od 1 do 8 od ukupno 8

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA. OPIS NEKRETNINE: kuća puna šarma u mirnom kraju, nadomak centra Zemuna i crkve Sv. Trojice. Na 5a placa, sadrži tri sobe (kancelari . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: Izdaje se veća porodična vila u blizini Liona, Bulevara Kralja Aleksandra i tranvajskih stanica kao i u . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE : Izdaje se lux kuca povrsine 280m2. Kuca se sastoji od prizemlja, visokog prizemlja, prvog sprata i potkrovl . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: Izdajem kuću u Borči (P+1+Pot). Pogodan prostor za firme, starački dom, vrtić ili porodično stanovanje. . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: Kuća se nalazi u lepoj i mirnoj ulici u blizini Vukovog spomenika, predsoblje, četiri sobe, dva mokra čvo . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: prostrana luksuzno opremljena kuća stambene kvadrature od 250 m2. Poseduje garažu od 67m2. Kuća se greje . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: nadomak Dunava nalazi se kuća čija je prvobitna namena bila za restoran sa apartmanima za izdavanje na pl . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: izdaje se nameštena, grejanje na struju i gas, odmah useljiva u blizini Doma zdravlja, prevoza, prodavnica. . . .