m2
m2
Nazad

Izdavanje kuća


Lista rezultata od 1 do 7 od ukupno 7

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: kuća se nalazi u mirnom delu Kapetan Mišine ulice, sređeno dvorište, nameštena je kao duplex, u donjem . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: Kuća se nalazi u lepoj i mirnoj ulici u blizini Vukovog spomenika, predsoblje, četiri sobe, dva mokra čvo . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: uknjižen, renoviran, svetao i topao stan u kući od 87 kvm na odličnoj lokaciji, u mirnom i tihom kraju . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: prostrana luksuzno opremljena kuća stambene kvadrature od 250 m2. Poseduje garažu od 67m2. Kuća se greje . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: Izdaje se nenameštena kuća na atraktivnoj lokaciji. Blizina centra grada. Idealna kao poslovni prostor za . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: nadomak Dunava nalazi se kuća čija je prvobitna namena bila za restoran sa apartmanima za izdavanje na pl . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: izdaje se nameštena, grejanje na struju i gas, odmah useljiva u blizini Doma zdravlja, prevoza, prodavnica. . . .