m2
m2
Nazad

Izdavanje kuća


Lista rezultata od 1 do 12 od ukupno 12

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA. OPIS NEKRETNINE: nova ne useljena kuća, nalazi se na ravnom placu, pogodno kako za stanovanje tako i kao poslovni prostor. PROSTORIJE . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Vikend kuća na lepom mestu u naselju Komina, Nalazi se na oko 800m od glavnog puta koji vodi ka Raškoj. Grejanje je na kaljavu peć. Kuća ima tri nivoa . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA. OPIS NEKRETNINE: Lux vila na Dedinju u blizini Pinka, na četiri nivoa, Vila je ograđena, okružena zelenilom, izgrađena od najkvalit . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Uknjižena kuća na 142 kvm korisne površine, dok u donjoj etaži ima dodatnih 60 kvm. Jedinstvena prilika, retko u ponudi. Kuća salonskog tipa sa divnim . . .

Agencijska provizija u skladu sa opštim uslovima poslovanja preduzeća. OPIS NEKRETNINE: Vila se nalazi u neposrednoj blizini Knez Mihajlove ulice (Gornji Dorćol), izdaje se nenameštena, odmah . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA. OPIS NEKRETNINE: kuća puna šarma u mirnom kraju, nadomak centra Zemuna i crkve Sv. Trojice. Na 5a placa, sadrži tri sobe (kancelari . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: Izdaje se veća porodična vila u blizini Liona, Bulevara Kralja Aleksandra i tranvajskih stanica kao i u . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE : Izdaje se lux kuca povrsine 280m2. Kuca se sastoji od prizemlja, visokog prizemlja, prvog sprata i potkrovl . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: Izdajem kuću u Borči (P+1+Pot). Pogodan prostor za firme, starački dom, vrtić ili porodično stanovanje. . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: prostrana luksuzno opremljena kuća stambene kvadrature od 250 m2. Poseduje garažu od 67m2. Kuća se greje . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: nadomak Dunava nalazi se kuća čija je prvobitna namena bila za restoran sa apartmanima za izdavanje na pl . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: izdaje se nameštena, grejanje na struju i gas, odmah useljiva u blizini Doma zdravlja, prevoza, prodavnica. . . .