m2
m2
Nazad

Izdavanje stanova


Lista rezultata od 1 do 20 od ukupno 86

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: prostran stan na dobroj lokaciji preko puta Maxija u blizini škole, vrtića i autobusa. Nisu dozvoljeni ku . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: Uknjižen, izdaje se polunamešten stan na odličnoj lokaciji. Može i kao poslovni prostor i u zavisnosti . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: Uknjižena, odmah useljiva garsonjera, jako niski režijski troškovi, na dobroj lokaciji, blizina 25-og m . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: izdaje se stan na odličnoj lokaciji, funkcionalan i dobro opremljen, u blizini svih infrastruktura,, obav . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: Funkcionalan namešten stan, u mirnom porodičnom naselju, blizina prevoza, škole, marketa. Izdaje se na d . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: kompletno namešten stan u uređenoj zgradi od crvene fasadne cigle, u bizini je diskont Idea i Aman, autobu . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: najlepši deo Profesorske kolonije pored parka, delimično opremljen, odličan za poslovni prostor, šest ka . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: U ponudi je duplex u jako mirnom delu grada. Izdaje se sa garažom, parkingom i malim dvorištem koje se na . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: Lux, poslovni prostor sa pet kancelarija, veoma atraktivna lokacija. Po zahtevu klijenta može biti potpuno . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA. OPIS NEKRETNINE: prostran, svetao stan, u neposrednoj blizini prodavnica, kafića, autobuskih stajališta, Košutnjaka. Obavezan depozi . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA OPIS NEKRETNINE: prostran i svetao stan na donjem Dorćolu, neposredna blizina Kalemegdana i Knez Mihajlove, obavezan depozit PROSTORIJ . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA POSLOVANJEM PREDUZEĆA . OPIS NEKRETNINE : uknjižen svetao, funkcionalan stan, modernog dizajna i strukture u veoma kvalitetnom i održavanom stambenom objektu u . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA POSLOVANJEM PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: odličan, funkcionalan, jednoiposoban stan, vrlo uspešno adaptiran od izvorno jednosobnog stana, na pravom visokom prizemlj . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: lux, funkcionalan, svetao duplex u kvalitetnom i održavanom stambenom objektu novije gradnje. U stanu je . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE:u ponudi je stan za iznajmljivanje na gradskoj opštini Savski venac u naselju Senjak , tako da je ceo pogled . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: Luks stan u najlepšem delu Dedinja, neposredna blizina Pink televizije i Partizanovog stadiona, izuzetno pr . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA POSLOVANJEM PREDUZEĆA . OPIS NEKRETNINE: stan na atraktivnoj lokaciji blizu obdaništa i škole. Stan je kompletno sređen i opremljen sa belom tehnikom, obaveza . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA. OPIS NEKRETNINE: Lux, namešten, Marka Oreškovića, sa parkingom. Obavezni troškovi mesečnih režija, čišćenja stana na 10 dana, . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA POSLOVANJEM PREDUZEĆA . OPIS NEKRETNINE: stan je na odličnoj lokaciji, preko puta TC Ušće, veliki dvosoban stan, kompletno namešten, cg, na IV spratu. Nije bi . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZĆA. OPIS NEKRETNINE: izdaje se uknjižen, dvoiposoban, prazan, duplex. Veoma niski troškovi infostana 800 dinara. PROSTORIJE: h . . .