m2
m2
Nazad

Izdavanje stanova


Lista rezultata od 1 do 20 od ukupno 72

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: Zgrada se nalazi na odličnoj lokaciji u blizini prevoza, škole, vrtića, MUP-a, više marketa. Stan vrlo . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: Lokacija zgrade i stana odlična. Neposredna blizina Pančevačkog mosta. Od strogog centra grada je udalje . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: Na odličnoj lokaciji (ugao Južnog Bulevara i Maksima Gorkog) u novoj Lux zgradi, blizina prevoza (25, 25p . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: fantastičan trosoban stan u novoj zgradi na odličnoj lokaciji, u mirnom delu ulice, neposredna blizina cen . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA. OPIS NEKRETNINE: blizina škole, pijace, doma zdravlja, odlična saobraćajna infrastruktura i povezanost sa svim delovima grada, velik . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA. OPIS NEKRETNINE: Svetao, dvostrano orijentisan. Nalazi se u neposrednoj blizini škole, prodavnice i autobuske stanice. PROSTORIJE: p . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA OPIS NEKRETNINE: stan je u odličnom stanju, dvostrano pozicioniran, zapad - jug, Blok A drugi deo, namešten, garaža, obavezan depozit . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA OPIS NEKRETNINE: stan se nalazi u samom srcu u najlepšem delu naše prestonice, u neposrednoj blizini Konaka kneginje Ljubice, Patrijar . . .

AGENCIJSKA PROVIZJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA. OPIS NEKRETNINE: Na odličnoj lokaciji, blizu marketa IDEA, blizina autobuskih stajališta linije 23 i 53. Stan se nalazi u PR kuće. Mo . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA OPIS NEKRETNINE: izuzetno lep i svetao stan, lepog rasporeda, nalazi se na odličnoj lokaciji, blizina Dunavskog keja, škola, obdaniš . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA. OPIS NEKRETNINE: stan se izdaje samo za poslovi prostor, na odličnoj lokaciji pri početku ulice u blizini trga Slavija, dvostrano or . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA. OPIS NEKRETNINE: prostrana, svetla, luksuzno opremljena novogradnja na atraktivnoj lokaciji. Stan poseduje centralnu klimu, zimsku baš . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA. OPIS NEKRETNINE: Duplex stan na Dedinju u blizini Belog Dvora, u prizemlju veliki stan sa šankom, na prvom spratu se nalaze tri spava . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA. OPIS NEKRETNINE: Izdaje se lep dvostrano orijentisan stan na Dedinju na samo nekoliko stotina metara od Američke ambasade. U relativno . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA. OPIS NEKRETNINE: Orijentisan jugoistočno, osim za stanovanje stan je idealan i kao poslovni prostor, kancelarije, magacinski prostor.. . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA OPIS NEKRETNINE: prazan stan na atraktivnoj lokaciji, salonskog tipa, sa dva ulaza i garažnim mestom u dvorištu zgrade, struktura stan . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA. OPIS NEKRETNINE: izuzetan 1.5 stan u neposrednoj blizini Vukovog spomenika (100m od Bulevara Kralja Aleksandra). Stan je kompletno name . . .

OPIS NEKRETNINE: odlična lokacija, izlazi na dvorište koje koriste samo stanovi u prizemlju, kompletno namešten, potpuno renoviran, podno grejanje, može i za poslovni prostor ili kancelariju, bl . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE:Stan se nalazi u predratnoj kući u centru Zemuna na Ćukovcu, u neposrednoj blizini centra i obale reke. St . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA. OPIS NEKRETNINE: adaptiran stan za izdavanje, svojim položajem i kvalitetom izgradnje opravdava epitet porodičnog doma. U blizini aut . . .