m2
m2
Nazad

Izdavanje stanova u Beogradu


Lista rezultata od 1 do 20 od ukupno 67

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: stan je južno orijentisan, pozicioniran ka dvorišnom delu (miran deo) svetao i sunčan. Idealan za stanov . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: odlična lokacija, odmah useljiv, renoviran i trostrano orijentisan. Terasa od 20m2, Uz stan ide garaža od . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: renoviran, kompletno opremljen stan u odličnoj zgradi, par koraka od Trga republike i Knez Mihajlove, obave . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: u kuli "A" Skyline kompleksa izdaje se nov, neuseljivan lux 5.0-soban stan, pogodan za poslovni prostor sa p . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: jedinstven salonac u srcu Vračara, panorama pogled, mermerni ulaz, održavana zgrada, svetao, svaka soba i . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: zgrada novije gradnje koja se nalazi na odličnoj lokaciji, u blizini prevoza, pošte, dva marketa i mnogih . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: Renoviran stan u neposrednoj blizini Skupštine, korisne površine 56 kvm. Održavana salonska zgrada sa li . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: kompletno renovirana garsonjera na odlična lokacija, dobar položaj stana. Povezanost sa svim delovima grad . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA. OPIS:Autetičan salonac u srcu grada. Stan se nalazi u Skadarskoj ulici u delu koji nije nepešačka zona, na par minuta hoda od Trga R . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: Izuzetno konforan stan, u Bulevaru oslobođenja, preko puta Banjičke šume. Blizina stadiona, Atletske dvor . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE : Stan se izdaje za stanovanje ali vlasnik moze da iznese stavari i da bude za poslovini prostor. Na odličn . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE : stan je prostran, funkcionalan, renovirano kupatilo, na odličnoj lokaciji u centru. PROSTORIJE : predsobl . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: stan je na odličnoj poziciji, dobar, funkcionala, namešten. PROSTORIJE : predsoblje, kuhinja, dnevna soba . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA POSLOVANJEM PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE : stan je u prizemlju, idealan za poslovni prostor, ordinaciju, kao i za stanovanje. Oko zgrade ima parking. U stanu je veli . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Korisne površinw 54kvm, potpuno opremljen , renoviran stan. U neposrednoj blizini Bajlonijeve pijace, Skadarlije, prodavnica, vrtića. Odmah useljiv. PRO . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA POSLOVANJEM PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE : U novoizgradjenoj zgradi izdaje se nov ne useljavan namesten 3.0 stan sa garažom. Zgarada ima recepciju i obezbedjenje . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA. OPIS NEKRETNINE: izdaje se očuvan, namešten salonac u samom centru grada. Nalazi se preko puta poštanske štedionice. Stan je odmah . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKTERNINE: Uknjižen, fantastičan stan na jednoj od najlepših lokacija u centru Beograda. Smešten u mirnoj ulici u . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA POSLOVANJEM PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: U novoizgradjenoj zgradi izdaje se nov ne useljavan polunamesten 3.0 stan. Zgarada ima recepciju i obezbedjenje 24/7. U dog . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKALADU SA POSLOVANJEM PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE. . Izdaje se renoviran polunamesten stan u samom centru grada, uknjižen na 68m2. PROSTORIJE: Predsoblje, kuhinja, dnevn . . .