m2
m2
Nazad

Izdavanje stanova u Beogradu


Lista rezultata od 1 do 20 od ukupno 86

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: renoviran, kompletno namešten, svetao stan, u odličnoj zgradi. Nalazi se u mirnom kraju Bloka 38, orijen . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: odličan, renoviran, dvoiposoban stan na dobroj lokaciji. Kompletno namešten, dvostrano orijentisan i svet . . .

AGENCIJKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: Stan je u prizemlju, na odličnoj lokaciji. Blizina Botaniče bašte i bezbroj linija gradskog prevoza. Pogo . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: U ponudi su dva stana (mereno u prvom nivou 85 kvm, u drugom 70 kvm). Idealan za poslovni prostor. Nalazi s . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE :izuzetno lep stan, u novoj zgradi u neposrednoj blizini vrtića, škole, Lidla, kao i gradskog prevoza za s . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: Izdaje se lux sređen stan u neposrednoj blizini Kalemegdana, SC 25.maj, potpuno opremljen novim nameštaje . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: Stan se nalazi u neposrednoj blizini zgrade Opštine Rakovica. Potpuno je prazan, sem ugrađenih kuhinjskih . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: Stan u prizemlju novoizgrađene zgrade, pogodan i za poslovni i stambeni prostor. Izdaje se prazan, a u z . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: stan se nalazi u mirnom delu naselja, namešten, svetao i sunčan, izdaje se na duži vremenski rok, odmah . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: potpuno renoviran, lux stan opremljen novim nameštajem, belom tehnikom. Jednoiposoban adaptiran u dvoipos . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: Izdaje se 3.0. moderno opremljen stan.Jedna od soba može da se preuredi u radnu. Stan je opremljen novim n . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE : Stan u privatnoj kući u suterenu. Ulaz zaseban sa ulice. Vlasnik ima drugi ulaz u kuću. Odvojena spavaća . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE :U pitanju je bivši lokal koji je prenamenovan u stan. U prostoru imamo boravak-soba, deo gde je kuhinja i p . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA. OPIS NEKRETNINE: U cenu zakupa ulaze svi troškovi izuzev trošak potrošnje električne energije, stan se nalazi u niskom prizemlju po . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: stan na odličnoj lokaciji, YUBC,preko puta kineskog kulturnog centra. Kako za stanovanje, idealan i kao po . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: Luksuzan stan u prestižnom kompleksu Beograd na vodi. Stan je opremljen ugradnim plakarima u dnevnoj i spa . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: Izdaje se uknjižen trosoban lux stan, nenamešten, na prestižnoj lokaciji. Parking, dvorište, podrum, kl . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA. OPIS NEKRETNINE: Funkcionalan stan na savršenoj lokaciji, u blizini Cvetnog trga. Stan je kompletno renoviran i opremljen: aluminijumsk . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETINE: izdaje se dvosoban namešten stan, okrenut ka dvorištu, mali režijski troškovi, u blizini Kliničkog cent . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: izdaje se trosoban, namešten, renoviran stan. Odlična lokcija. PROSTORIJE: dnevni boravak, kuhinja sa t . . .