m2
m2
Nazad

Prodaja kuća


Lista rezultata od 1 do 20 od ukupno 118

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE : uknjiženo, kuća sa okućnicom od 7a i zemljištem pod Bagremovom šumom od 72ari. Nalazi se u selu Majdan 200m od glavnog putakoji vodi ka Gornjem Milan . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena. Odlična kuća u lepoj i mirnoj ulici na Ledinama. Sa ukusom uređeno i ograđeno dvorište od šest ari sa kapijom na daljinski upravljač. Vrl . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena kuća, nalazi se u mirnoj Budimskoj ulici u dvorištu, kuća je za kompletno renoviranje, u osnovi u prizemlju ima kuhinju, sobu (24kvm) i kupati . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: kuća u zajedničkom dvorištu, na tri etaže ( suteren, prizemlje i I sprat), uknjižena na 69kvm, urađena PVC stolarija, na odličnoj lokaciji. Centra . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Uknjižena kuća vrlo kvalitetne gradnje (sendvič zid sa izolacijom), crvena fasadna cigla. Nalazi se na dobroj lokaciji u neposrednoj blizini osnovne šk . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: prodaje se uknjižena veoma komforna vila korisne površine 800 kvm na tri etaže u najboljem i najlepšem delu Dedinja. Nalazi se na elitnoj lokaciji sa 1 . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Vertikala kuće kvalitetno građena: sendvič zidovi, demit fasada, hrastov parket, PVC stolarija, tondach crep. Kuća je na dva nivoa, gornji nivo zahteva . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE :uknjižena kuća. Prodaje se registrovano poljoprivredno gazdinstvo (preko 10 godina) na imanju u blizini sela Zvečka kraj Obrenovca (9km od centra Obreno . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Odlična porodična kuća u zasebnom delu, sa svojim dvorištem, fizički odvojena. U sklopu dvorišta, pored porodične kuće od 127 kvm u dva nivoa, post . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE:Uknjižena, kuća na 5a placa u tri nivoa (PR+I+PTK) bruto uknjižen od 250m2.Svaki nivo kao 2,0 stan, živi se u prizemlju, a na I spratu kuće je oformlj . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena kuća, koja se nalazi ma putu ka Novim Banovcima (bivša Mitraljetina ulica) osim kuće postoje i pomoćni objekti oko 50kvm, plac širine 20m, a . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNNE: Prodaje se poljoprivredno gazdinstvo na celoitom placu od 6,5ha. Na placu se nalaze dve stambene kuće od 200kvm, a ostalo su pomoćne prostorije za odlagan . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Prelepa kuća na odličnoj lokaciji, u Žarkovu, na placu od 3 ara. Kuća je u dva nivoa, po horizontali kompletnog objekta sa zasebnim ulazom. Iza kuće j . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINe : uknjižena kuća na 2 nivoa sa posebnim ulazom, sve je lux, bez ikakvog ulaganja. Odvojena struja sa 2 brojila, grejanje je etažno na čvrsto gorivo, a m . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE : prelepa kuća, vila, građena od strane vlasnika, vrhunskog građevinara, koji je u njenu gradnju uneo svoje znanje, iskustvo i ljubav. Kuća je veoma kom . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Vikend kuća na lepom mestu u naselju Komina, Nalazi se na oko 800m od glavnog puta koji vodi ka Raškoj. Grejanje je na kaljavu peć. Kuća ima tri nivoa . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: kuća novije gradnje u odličnom stanju,orijentisana južno prema ulici. Izgrađena je na tri etaže, hrastov parket i hrastovo stepenište. Uknjiženo na 6 . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: u najlepšem delu naše prestonice nalazi se ova kuća sa pripadajućim placem od 0,93 ari, prodaje se prizemlje kuće sa pripadajućim dvorištem, nekretni . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: Kuća se nalazi u mestu Stubline, 3km udaljenom od Obrenovca u prelepom, mirnom okreženju. Do placa ide asfalt ravno 50m od glavne ulice. Plac je ravan, . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: Uknjižena kuća, sama na placu od 5a, očuvana, nisu potrebna veća ulaganja, etažno grejanje, (kombinovano struja+drva). Kuća se nalazi na dobroj lokaci . . .