m2
m2
Nazad

Prodaja kuća


Lista rezultata od 1 do 20 od ukupno 135

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: Naselje Ripanjski Prnjavor-uknjižena kuća, zasebna, 3 etaže po 82 m2, PR i I sprat su 5.0-sobni duplex stan, II sprat - tavanski prostor u grubim radovim . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena kuća, 28km od Vukovog spomenika Zrenjaninskim putem. 120m2 stambenog,180m2 poslovnog prostora i 35 ari organskog zemljišta. Bez ulaganja. Hitno . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: uknjižena ,u sivoj fazi sa placem od 5a, formiran prostor kao za 4,0 stan. PROSTORIJE: 4,0 STAN

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: uknjižena odlična kuća (vikendica) za uživanje na obodu Kosmaja (mesto Koračica) plac pokriven voćem. Kuća na dva nivoa uknjižena na 79m2, ali me . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : uknjižena, lepa kuća u srcu stare Borče, u blizini škole OŠ "Stevan Sremac", na placu od 3,6a, PROSTORIJE : predsoblje, kuhinja, dnevna soba, dve spa . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : uknjižena kuća nedaleko od magistrale u naselju Dobra voda, funkcionalna kuća na dva nivoa sa dvorištem i parking prostorom,

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: 121m2 uknjiženo, a ostalo je ozakonjeno. Kuća se nalazi u mirnoj ulici sa porodičnom gradnjom, u blizini Bulevara kralja Aleksandra, Ustaničke kao i izl . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: prodaje se kuća sa dva zasebna stana na odličnoj lokaciji blizu Autokomande, Prokopa i Zvečanske. Na visokom prizemlju (prvi etaž) nalazi se veliki če . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : uknjižena luksuzna kuća na tri etaže sa podrumskim prostorijama i garažom za dva auta. Kuća je rađena od najkvalitetnijih materijala. Modernog enteri . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: kuća se nalazi na 600m od mora, iznad magistrale. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, tri spavaće sobe, terasa.

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena kuća sa već postojećim objektom i uređenim dvorištem idealna za miran porodičan život, privatan vrtić, produženi boravak, kombinacija po . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena kuća na 12,6 a placa, na mirnoj lokaciji izolovanoj od buke. Kuća se nalazi na dva nivoa , a ima i pomoćni objekat, od 40m2, kao i garažu. P . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : uknjižena, prodaje se vertikala kuće na odličnoj lokaciji, uknjižena na dve stambene jedinice. Vertikala poseduje sopstveno dvorište od 3a placa. Sp . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena kuća sagrađena 1958. godine na. U izvornom je stanju. Podignuta na placu površine 7,13a. Potkrovlje je adaptirano 1993. godine. Kuća je uknji . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : uknjižena, prelepa kamena kuća u Bokokotorskom zalivu, prva linija do mora, kuća ima direktan izlaz na pontu. Komplet sredjena pre par godina. Kuća je . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : uknjižena prelepa kuća sa slobodnim pogledom na more, na grad i na okolna brda. Udaljena je 4 km od Centra grada. Kuća je građena od luksuznih materija . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: prizemna kuća koja se nalazi sama na placu od 5ari na odličnoj lokaciji u lizini okretnice autobusa 51. Kuća je izgrađena '70.god., dobro održavana i p . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: nova kuća koja je još uvek u izgradnji. Pripadajuća bašta i tri parking mesta. Kuća je na tri nivoa - suteren, prizemlje i I sprat. Ima tri komforne sp . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena vila koja će biti spremna za useljenje krajem juna. Deo je prelepog novosagrađenog kompleksa kojeg čine luksuzne vile sa sopstvenim bazenom. S . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena dvospratna komforna kuća sa dve spavaće sobe. U prizemlju je dnevni boravak kuhinja i toalet, a na prvom spratu dve spavaće sobe, kupatilo i t . . .