m2
m2
Nazad

Prodaja kuća


Lista rezultata od 1 do 20 od ukupno 130

Agencijska provizija 2 %. OPIS NEKRETNINE: Uknjižena kuća, izuzetna prilika, retko u ponudi. Divan plac sa kućom u neporsrednom deli Novih Banovaca, na samom Dunavu. Prelep travnjak i vrt sa pog . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Odlična kuća u tri nivoa kao 2,0 stanovi, prizemlje i prvi sprat imaju po 50 kvm, zasebne ulaze koji su kompletno sređeni,a u potkrovlju su izvučene sv . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2 %. OPIS NEKRETNINE: Odlična kuća u dva nivoa kao dva 2.0 stana (odvojena spojna ulaza) iza kuće postoje pomoćni objekti oko 50 kvm, garaža od 22 kvm, koja ima kanalizaci . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE : uknjižena kuća na 70kvm, a realno je oko 100kvm jer je 30kvm dozidano i novije je. Lep plac i ima prilaz sa dve strane. Može biti stambeno poslovna var . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE : uknjižene dve kuće. Prva Kuća - ima 110kvm (55+55) i nju treba malo renovirati i uraditi fasadu. Dva manja dvosobna stana. Druga kuća - realno 46kvm . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2 %. OPIS NEKRETNINE: Uknjženo na odličnoj lokaciji, urbana okolina, EG, kuća na 3 etaža, uknjiženih 45 kvm, plac 10a.

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: građevinsko zemljište sa objektom, predmet prodaje je 10,34ari, pravilnog oblika i objekat koji je uknjižen na površinu od 77m2, u samom centru prodavni . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE : uknjižena, odlična stamena kuća na vrlo lepoj poziciji. Izuzetno kvalitetno građenja sa fasadnom ciglom. Građena za veliku porodicu s tim što 2 stam . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : Prodaje se lux kuca povrsine 280m2. Kuca se sastoji od prizemlja, visokog prizemlja, prvog sprata i potkrovlja. Prizemlje se sastoji od garaznog mesta koj . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : uknjižena luksuzna kuća na tri nivoa sa dvorištem i garažom. funkcioniše kao dva zasebna stana, odlično opremljena, na mirnoj lokaciji.

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: prostrana kuća nalazi se u mirnom delu naselja u podnožju pošumljenog brdašceta, idealno kao vikendica ili za osobe koje žele mir. PROSTORIJE: I NIVO: . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: Prostrana, zasebna kuća sa građevinskom dozvolom i placem. Pogodna za velike porodice. U neposrednoj blizini nalazi se autobuska stanica. PROSTORIJE: I . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : Uknjižena, luksuzna kuća na ekskluzivnoj lokaciji, samostojeća, na 3,2 ara placa. Funkcionalna i prostrana, koncipirana u tri nivoa koji su povezani unut . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: prizemna kuća, sama na placu, okruđena zelenilom, voćem, vinogradom. U dnu dvorišta je garaža i spratni objekat. Kuća se sastoji od tri sobe, kuhinja, . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: uknjižena. Kuća se nalazi na pet minuta od centra Sremčice, gde su škola, vrtić, banka, pošta, pijaca, Dom zdravlja, supermarketi. Kuća je u odličn . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : uknjižena, dve kuće na placu od 5,84a. Kuća koja gleda na ulicu je 170m2, uknjižena i starija je. Druga kuća je dvorišna i ona je na tri etaže ( u p . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : uknjižena, odlična kuća u mirnom delu Ripnja, na dva nivoa sa lepom terasom koja je natrkrivena oko 40m2. EG na struju i to podno grejanje, mesto za par . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: kuća bruto površine 86m2, neto 72m2, stambeni deo oko 50m2 + trem oko 20m2, garaža 16m2. Kuća i garaža ozakonjeno (legalizovano), trofazna struja, gr . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: Prostrana kuća bez pregradnih zidova, 4 etaže po 137m2, nalazi se 800m od centra Sremčice, gde su prodavnice, škola, vrtić, dom zdravlja, autobuska sta . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE :uknjižena kuća, funkcioniše kao trosoban stan, sa lepom terasom punom svetlosti. Plac ograđen sa 2,5 a placa, gde se može parkirati auto. Lepo održa . . .