m2
m2
Nazad

Prodaja kuća


Lista rezultata od 1 do 20 od ukupno 106

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena vertikala koja se nalazi u mirnom delu naselja,blizina snabdevanja,prevoza,škole,vrtića.Zasebna na placu koji je ograđen.Uvedeno grejanje na g . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : uknjižena lux kuća, etažno grejanje na struju, pelet, mogućnost gasa; 2 brojila, merna grupa; 2 tel.linije, 4 klime, video nadzor, alarm, al.stolarija s . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : u toku je uknjižba kuće, nalazi se na odličnoj lokaciji, EG na čvrsto gorivo i gas, pogodna za porodnični život, ograđen plac, retko u ponudi PROS . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižen,prostrana kuća na velikom placu od 65ari i pogodna za starački dom,porodicu od više članova,kao i poslovno-proizvodni objekat.Kuća je velikim . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : uknjižena kuća u centru Dobanovaca, pre par godina je renovirana, poseduje dvorište sa letnjom kućicom i prostorom koji može da se organizuje kao maga . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : uknjižen stambeno poslovni objekat u samom centru Kanarevog brda, objekat ima tri nivoa, plac izlazi na dve ulice, sa gornje strane je popločano predvorj . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: Uknjižena predratna vila u zoni porodične i rezidencijalne gradnje, odlično pozicionirana, na zasebnom placu. Udaljena je od Trga Republike samo 1.5 km. . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: Odlična, uknjižena kuća na 6 ari placa organizovana kao tri stambene jedinice. U prizemlju četvorosoban stan i garsonjera, a na prvom spratu petosoban s . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: kuća se nalazi do ulice, ima tri jedinice od toga je jedna poslovni prostor. Kuća je uknjižena na 77 kvm, a 110 kvm je predato na legalizaciju, stan na . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: uknjižena zasebna kuća , bruto površine 262kvm PODRUM+PR+I - plac veličine 5 ari širok ka ulici 27 metara .Pomoćni objekat u dvorištu je 100kvm i s . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena kuća u odličnom stanju, vrlo lepog rasporeda, kvalitetne gradnje i sa mogućnošću dogradnje sprata, nalazi se na placu od 6 ara, u neposred . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: troetažna uknjižena kuća novije gradnje, na placu 3.2a, funkcionalna. Sastoji se od tei zasebna stana. Urađena fasada, PVC stolarija, CG, garaža sa dal . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena, gradnja 1962.god., podeljena na dve jedinice, postoji mogućnost proširenja, interesantno za veće porodice, sunčana i svetla, infrastruktura . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNIEN: porodična stambena zgrada uknjižena na 110 kvm, u dvorištu je pomoćna zgrada koja može da funkcioniše kao dvosoban stan, blizina prodavnica i javnog p . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA OPIS NEKRETNINE: uknjižena odmah useljiva kuća, na porodičnom domaćinstvu, sa pomoćnom kućom, štalom i pušnicom za me . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena kuća, na zasebnom placu, stvarno merena ima 180kvm, prizemlje sređeno, I sprat delimično sređen. Blizina glavnog puta, prevoza i škole. PRO . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena vertikala kuće na odličnoj lokaciji, u blizini škole, vrtića, autobusa i više trgovinskih objekata, delimično renovirana (oba mokra čvora, . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : poseban ulaz u prizemlje i prvi sprat, mogu da funkcionišu kao dva stana, ima septičku jamu PROSTORIJE : I kuća - I nivo , predsoblje, kuhinja, trpez . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena kuća, na samo 20 km od centra grada. Sastoji se od dva identična četvorosobna stana od 125 m2, sa garažama i terasama, odvojena po vertikali . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena, kuća nalazi se na odličnoj lokaciji, sastoji se od dva dvoiposobna stana ukupne kvadrature 97 kvm, EG na tri vrste energenata, idealna za poro . . .