m2
m2
Nazad

Prodaja kuća u Beogradu


Lista rezultata od 1 do 20 od ukupno 92

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: unjižena kuća, u blizini skretanja za aerodrom, nalazi se u prelepom, mirnom okruženju na 5 ari palaca obraslog četinarima, cvećem, voćem. Prostor je . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: prostrana kuća na četiri nivoa nalazi se na ravnom placu, kvadratnog oblika. Na placu se nalazi i pomoćna kuća od 30kvm koja može služiti za različi . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: Deč je oko 35km udaljen od Beograda, kod Šimanovaca. Plac je dimenzije 17X100m. Kuća je uknjižena, i im . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA. OPIS NEKRETNINE: Uknjižena. Kuća izgrađena 2000. godine na placu od četiri ara sa puno zelenila. U okviru kuće se nalazi i zaseban . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Na prodaju horizontalna polovina kuće, koja se sastoji od stana 87 kvm, dve garaže adaptirane u stambeni prostor od 51 kvm, dva parking mesta u dvorišt . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Prodaje se uknjižena kuća od 150 kvm koju čine dve odvojene stambene jedinice u zajedničkom dvorištu. Postoji mogućnost kupovine samo jedne stambene . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: Kuća se nalazi uz glavni put Barajevo-Aranđelovac (45 km od Beograda i 25 km do Aranđelovca). Kuća je površine od 200 m2, prizemlje i prvi sprat. Mož . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: uknjižena vertikala kuće sa 11a placa. Potpuno sređena kuća sa novom stolarijom i novom fasadom. Grejanje je na pelet. U pitanju je gradski vodovod. Ga . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Prelepa kuća na Kosmaju. Par stotina metara od samog vrha planine. Troetažna, sa garažom i podrumom. U prvoj etaži garaža 30 kvm i podrum od 56 kvm, d . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA. OPIS NEKRETNINE : uknjiđena kuća na dve etaže i 13 ari plac, ima vodu i struju. Oba nivoa imaju zaseban ulaz sa spoljne strane. Uda . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : uknjižena kuća na 6 ari placa, građevinsko zemljište, kanalizacija, voda, grejanje kotao na pelet, naftu, čvrsto gorivo i struju, prošao je gas mogu . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Na Lipovačkom putu za Rušanj prodaje se kuća od 65 kvm na placu od 10 ari. Do kuće se stiže za 15 minuta od Vidikovca. Plac je dimenzije 20x50m, ogra . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: uknjižena, odlična vertikala kuće u 4 nivoa sa placem od 4,5a, idealna za višečlanu porodicu jer zbog svoje funkcionalnosti mogu da budu tri stana. St . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Uknjižena kuća na izuzetnoj lokaciji. sastoji se iz dva objekta (spojena). U prvom objektu je u osnovi kuhinja, dnevni boravak, kupatilo, a na spratu tri . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena kuća na prodaju u blizini Ibarske magistrale. Kuća se sastoji od četiri nivoa (prizemlje, prvi i drugi sprat kao i potkrovlje koje ima normaln . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: lepa, lux, uknjižena kuća sa placem od 4,86 a u srcu Senjaka, sa bazenom i posebnim bazenom za decu, bez ulaganja, pruža se divan pogled na Most na Adi, . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: uknjižena kuća na četiri nivoa (etaže). Potpuno renovirana sa tri stana koja funkcionišu nezavisno. U suturenu je trosoban stan od 92m2, gde se nalaz . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: U ponudi je kuća za izdavanje, idealna za stambeni ili poslovni prostor. Kuća ima dvorište i dva parking mesta. U blizini su prodavnice, autobuske stani . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena. Simpatična kuća u mirnoj ulici na Ledinama. Sa ukusom uređeno i ograđeno dvorište od šest ari sa kapijom na daljinski upravljač. Vrlo kval . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena kuća, nalazi se u mirnoj Budimskoj ulici u dvorištu, kuća je za kompletno renoviranje, u osnovi u prizemlju ima kuhinju, sobu (24kvm) i kupati . . .