m2
m2
Nazad

Prodaja kuća u Beogradu


Lista rezultata od 1 do 20 od ukupno 100

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: Odlična novoizgrađena kuća na ravnom placu. Prizemlje je moguće pretvoriti u stan čime bi se dobio još jedan trosoban stan. Kuća se nalazi u neposred . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena kuća sa već postojećim objektom i uređenim dvorištem idealna za miran porodičan život, privatan vrtić, produženi boravak, kombinacija po . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena kuća na 12,6 a placa, na mirnoj lokaciji izolovanoj od buke. Kuća se nalazi na dva nivoa , a ima i pomoćni objekat, od 40m2, kao i garažu. P . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : uknjižena, prodaje se vertikala kuće na odličnoj lokaciji, uknjižena na dve stambene jedinice. Vertikala poseduje sopstveno dvorište od 3a placa. Sp . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena kuća sagrađena 1958. godine na. U izvornom je stanju. Podignuta na placu površine 7,13a. Potkrovlje je adaptirano 1993. godine. Kuća je uknji . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: prizemna kuća koja se nalazi sama na placu od 5ari na odličnoj lokaciji u lizini okretnice autobusa 51. Kuća je izgrađena '70.god., dobro održavana i p . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: Uknjižena luksuzna kuća sa bazenom. Na velikom placu se nalaze tri objekta ukupne površine 416m2. Nalazi se u prirodi na samo 30 km od Beograda. Lokacij . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : uknjižena, prelepa, kompletno sređena kuća / 2016. godine poslednji put renovirana najkvalitetnijim materijalima, unutrašnja stolarija puno drvo trešn . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena zasebna kuća korisne površine 149m2, građevinske površine 190m2. Nalazi se na placu površine 950m2. U dvorištu ograđenom zidanom ogradom, . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: odlična kuća sa lepim pogledom ka Savi, funkcioniše kao 3.0 stan sa dve terase i garažom od 40kvm., EG na pelet, plac od 10,50 ari sređen i pod voće . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: uknjižena, odlična, potpuno sređena kuća sa četiri odvojena stana i prelepom terasom na zadnjem nivou od 80m2, mogućnost dobijanja manjih stanova ad . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: uknjižena kuća, nalazi se na odličnom mestu odmah do glavnog puta sa dva četvorosobna stana. Na prizemlju i prvom spratu mogućnost dobijanja i trećeg . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: odlična uknjižena kuća koja ima oko 250m2 i 7.30 ar placa, sa tri odvojena stana i dve garaže, na prizemlju osim dve garaže nalazi se garsonjera i tro . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena lepa vertikala kuće koja se sastoji iz dva stana i dvorišta kao i pripadajućeg podruma. Grejanje na toplotnu pumpu. PROSTORIJE: I NIVO - st . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: kuća funkcioniše kao tri stana bruto 300m2. U prizemlju se nalazi veliki dvosoban stan iz koga se izlazi u dvorište. Stan na I-nivou je trosoban od 92m2 . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : svaka osnova po 190 kvm, stanovi po strukturi 3.0 - 4.0, na svakom spratu po jedan stan. Mogućnost formiranja po dve manje stambene jedinice, po potrebi b . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena, odlična porodična kuća sa savršeno uređenom okućnico9m na samo 1,5km od hotela Majdan. Kuća se prodaje sa nameštajem. Potpuno opremljena . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : vertikala kuće u lepom i mirnom delu Profesorske kolonije. Blizina prevoza, marketa, parkova kao i drugih bitnih infrastrukturnih objekata. Kuća je uknji . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: kuća sa građevinskom dozvolom predata za uknjižbu. Poseduje voćnjak, garažu i pomoćne prostorije. Grejanje na drva. U neposrednoj blizini ulice i auto . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: vertikala kuće uknjižena kao idealni deo. Sastoji se od četiri etaže. Idealna za višećlanu porodicu. Može da funkcioniše kao tri dvosobna stana. Sva . . .