m2
m2
Nazad

Prodaja kuća u Beogradu


Lista rezultata od 1 do 20 od ukupno 99

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: uknjižena, odlična vertikala kuće u 4 nivoa sa placem od 4,5a, idealna za višečlanu porodicu jer zbog svoje funkcionalnosti mogu da budu tri stana. St . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Uknjižena kuća na izuzetnoj lokaciji. sastoji se iz dva objekta (spojena). U prvom objektu je u osnovi kuhinja, dnevni boravak, kupatilo, a na spratu tri . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Kuća uknjižena na 86 kvm u vrednosti 180 kvm, na odličnoj lokaciji. Ima etažno grejanje na struju. Kuća se sastoji od dva stana (trosoban i četvoroso . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena kuća na prodaju u blizini Ibarske magistrale. Kuća se sastoji od četiri nivoa (prizemlje, prvi i drugi sprat kao i potkrovlje koje ima normaln . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: lepa, lux, uknjižena kuća sa placem od 4,86 a u srcu Senjaka, sa bazenom i posebnim bazenom za decu, bez ulaganja, pruža se divan pogled na Most na Adi, . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: odlična kuća u četiri nivoa (etaže). Potpuno renovirana u procesu uknjiženja sa tri stana koja funkcionišu nezavisno. U suturenu je trosoban stan od . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: U ponudi je kuća za izdavanje, idealna za stambeni ili poslovni prostor. Kuća ima dvorište i dva parking mesta. U blizini su prodavnice, autobuske stani . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena. Odlična kuća u lepoj i mirnoj ulici na Ledinama. Sa ukusom uređeno i ograđeno dvorište od šest ari sa kapijom na daljinski upravljač. Vrl . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena kuća, nalazi se u mirnoj Budimskoj ulici u dvorištu, kuća je za kompletno renoviranje, u osnovi u prizemlju ima kuhinju, sobu (24kvm) i kupati . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: kuća u zajedničkom dvorištu, na tri etaže ( suteren, prizemlje i I sprat), uknjižena na 69kvm, urađena PVC stolarija, na odličnoj lokaciji. Centra . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Uknjižena kuća vrlo kvalitetne gradnje (sendvič zid sa izolacijom), crvena fasadna cigla. Nalazi se na dobroj lokaciji u neposrednoj blizini osnovne šk . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: prodaje se uknjižena veoma komforna vila korisne površine 800 kvm na tri etaže u najboljem i najlepšem delu Dedinja. Nalazi se na elitnoj lokaciji sa 1 . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Vertikala kuće kvalitetno građena: sendvič zidovi, demit fasada, hrastov parket, PVC stolarija, tondach crep. Kuća je na dva nivoa, gornji nivo zahteva . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE : AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: uknjižena kuća. Prodaje se registrovano poljoprivredno gazdinstvo (preko 10 godina) na imanju u selu Zvečka k . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Odlična porodična kuća u zasebnom delu, sa svojim dvorištem, fizički odvojena. U sklopu dvorišta, pored porodične kuće od 127 kvm u dva nivoa, post . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE:Uknjižena, kuća na 5a placa u tri nivoa (PR+I+PTK) bruto uknjižen od 250m2.Svaki nivo kao 2,0 stan, živi se u prizemlju, a na I spratu kuće je oformlj . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena kuća, koja se nalazi ma putu ka Novim Banovcima (bivša Mitraljetina ulica) osim kuće postoje i pomoćni objekti oko 50kvm, plac širine 20m, a . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Prelepa kuća na odličnoj lokaciji, u Žarkovu, na placu od 3 ara. Kuća je u dva nivoa, po horizontali kompletnog objekta sa zasebnim ulazom. Iza kuće j . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINe : uknjižena kuća na 2 nivoa sa posebnim ulazom, sve je lux, bez ikakvog ulaganja. Odvojena struja sa 2 brojila, grejanje je etažno na čvrsto gorivo, a m . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE : prelepa kuća, vila, građena od strane vlasnika, vrhunskog građevinara, koji je u njenu gradnju uneo svoje znanje, iskustvo i ljubav. Kuća je veoma kom . . .