m2
m2
Nazad

Prodaja kuća u Beogradu


Lista rezultata od 1 do 20 od ukupno 106

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE : kuća se nalazi u najlepšem delu Krnjače, blok Grge Andrijanović, u blizini su Metro, super market, pošta, banka, dom zdravlja. Blizina gradskog pre . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPSI NEKRETNINE: Uknjižena vertikala kuće na tri nivoa. Nekretnina je na odličnoj lokaciji, blizina kompletne infrastrukture, neposredna blizina Lidla, Vera, Beo šopin . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE :Uknjižena kuća na dve etaže, plac ravan, ograđen, zaseban, asvaltirana ulica sa uličnom rasvetom. Blizina gradskog prevoza, Doma zdravlja, vrtića. Mog . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE :Uknjižena kuća na najlepšem mestu u Brestovačkoj banji, na samo 5km od Borskog jezera i na 10km od skijališta Crni vrh nalazi se sjajna vila vrlo širo . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: na prodaju besprekorna kuća od 178m2 na 11ari placa u Nenadovcu, prilaz kući sa glavnog puta. Na placu je zasađeno dosta cveća i voća. Kuća se prodaje . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena, funkcionalna i svetla kuća u III nivoa, odlična lokacija, osim za stanovanje pogodna i za određene poslovne namene ( kancelarijski prostor, p . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: na prodaju očuvana porodična kuća na placu od 10a, u blizini je prodavnica i autobuska stanica. Prednji deo placa je ravan, a iza kuće je pod kosinom. K . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: na prodaju porodična kuća u Meljaku, na placu od 24ara, udaljena od Ibarske magistrale 40m. Kuća ima dva nivoa koji funkcionišu kao zasebne jedinice. Po . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Odlična kuća u tri nivoa kao 2,0 stanovi, prizemlje i prvi sprat imaju po 50 kvm, zasebne ulaze koji su kompletno sređeni,a u potkrovlju su izvučene sv . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE : uknjižena kuća na 70kvm, a realno je oko 100kvm jer je 30kvm dozidano i novije je. Lep plac i ima prilaz sa dve strane. Može biti stambeno poslovna var . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE : uknjižene dve kuće. Prva Kuća - ima 110kvm (55+55) i nju treba malo renovirati i uraditi fasadu. Dva manja dvosobna stana. Druga kuća - realno 46kvm . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE : uknjižena, odlična stamena kuća na vrlo lepoj poziciji. Izuzetno kvalitetno građenja sa fasadnom ciglom. Građena za veliku porodicu s tim što 2 stam . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : Prodaje se lux kuca povrsine 280m2. Kuca se sastoji od prizemlja, visokog prizemlja, prvog sprata i potkrovlja. Prizemlje se sastoji od garaznog mesta koj . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : uknjižena na 114 kvm luksuzna kuća na tri nivoa sa dvorištem i garažom. funkcioniše kao dva zasebna stana, odlično opremljena, na mirnoj lokaciji.

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: prostrana kuća, uknjižena na 145m2, nalazi se u mirnom delu naselja u podnožju pošumljenog brdašceta, idealno kao vikendica ili za osobe koje žele mir . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: Prostrana, zasebna kuća sa građevinskom dozvolom i placem. Pogodna za velike porodice. U neposrednoj blizini nalazi se autobuska stanica. PROSTORIJE: I . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : Uknjižena, luksuzna kuća na ekskluzivnoj lokaciji, samostojeća, na 3,2 ara placa. Funkcionalna i prostrana, koncipirana u tri nivoa koji su povezani unut . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: prizemna kuća, sama na placu, okruđena zelenilom, voćem, vinogradom. U dnu dvorišta je garaža i spratni objekat. Kuća se sastoji od tri sobe, kuhinja, . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: uknjižena. Kuća se nalazi na pet minuta od centra Sremčice, gde su škola, vrtić, banka, pošta, pijaca, Dom zdravlja, supermarketi. Kuća je u odličn . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : uknjižena, odlična kuća u mirnom delu Ripnja, na dva nivoa sa lepom terasom koja je natrkrivena oko 40m2. EG na struju i to podno grejanje, mesto za par . . .