m2
m2
Nazad

Prodaja kuća u Beogradu


Lista rezultata od 1 do 20 od ukupno 100

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE:Uknjižena, kuća na 5a placa u tri nivoa (PR+I+PTK) bruto uknjižen od 250m2.Svaki nivo kao 2,0 stan, živi se u prizemlju, a na I spratu kuće je oformlj . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena kuća, koja se nalazi ma putu ka Novim Banovcima (bivša Mitraljetina ulica) osim kuće postoje i pomoćni objekti oko 50kvm, plac širine 20m, a . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Prelepa kuća na odličnoj lokaciji, u Žarkovu, na placu od 3 ara. Kuća je u dva nivoa, po horizontali kompletnog objekta sa zasebnim ulazom. Iza kuće j . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINe : uknjižena kuća na 2 nivoa sa posebnim ulazom, sve je lux, bez ikakvog ulaganja. Odvojena struja sa 2 brojila, grejanje je etažno na čvrsto gorivo, a m . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE : prelepa kuća, vila, građena od strane vlasnika, vrhunskog građevinara, koji je u njenu gradnju uneo svoje znanje, iskustvo i ljubav. Kuća je veoma kom . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: dve kuće na placu. Kuća koja se prodaje nalazi se do ulice, za rušenje je. Ukupna površina placa iznosi 3,5a. Uknjižen je. PROSTORIJE: prizemlje, pre . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: nova ne useljena kuća, nalazi se na ravnom placu, pogodno kako za stanovanje tako i kao poslovni prostor. PROSTORIJE: I nivo - garaža, kuhinja, trpezari . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: kuća novije gradnje u odličnom stanju,orijentisana južno prema ulici. Izgrađena je na tri etaže, hrastov parket i hrastovo stepenište. Uknjiženo na 6 . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: u najlepšem delu naše prestonice nalazi se ova kuća sa pripadajućim placem od 0,93 ari, prodaje se prizemlje kuće sa pripadajućim dvorištem, nekretni . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: Kuća se nalazi u mestu Stubline, 3km udaljenom od Obrenovca u prelepom, mirnom okreženju. Do placa ide asfalt ravno 50m od glavne ulice. Plac je ravan, . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: Uknjižena kuća, sama na placu od 5a, očuvana, nisu potrebna veća ulaganja, etažno grejanje, (kombinovano struja+drva). Kuća se nalazi na dobroj lokaci . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE : kuća se nalazi u najlepšem delu Krnjače, blok Grge Andrijanović, u blizini su Metro, super market, pošta, banka, dom zdravlja. Blizina gradskog pre . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINA : uknjižena, ekstra luksuzna kuća na Zvezdari, Slavujev venac, na izuzetnoj lokaciji u mirnoj i lepoj ulici Braće Ribnikar. Kuća ima 329 kvm ii nalazi s . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPSI NEKRETNINE: Uknjižena vertikala kuće na tri nivoa. Nekretnina je na odličnoj lokaciji, blizina kompletne infrastrukture, neposredna blizina Lidla, Vera, Beo šopin . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE :Uknjižena kuća na dve etaže, plac ravan, ograđen, zaseban, asvaltirana ulica sa uličnom rasvetom. Blizina gradskog prevoza, Doma zdravlja, vrtića. Mog . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE :Uknjižena kuća na najlepšem mestu u Brestovačkoj banji, na samo 5km od Borskog jezera i na 10km od skijališta Crni vrh nalazi se sjajna vila vrlo širo . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: na prodaju besprekorna kuća od 178m2 na 11ari placa u Nenadovcu, prilaz kući sa glavnog puta. Na placu je zasađeno dosta cveća i voća. Kuća se prodaje . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena, funkcionalna i svetla kuća u III nivoa, odlična lokacija, osim za stanovanje pogodna i za određene poslovne namene ( kancelarijski prostor, p . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: na prodaju porodična kuća u Meljaku, na placu od 24ara, udaljena od Ibarske magistrale 40m. Kuća ima dva nivoa koji funkcionišu kao zasebne jedinice. Po . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Odlična kuća u tri nivoa kao 2,0 stanovi, prizemlje i prvi sprat imaju po 50 kvm, zasebne ulaze koji su kompletno sređeni,a u potkrovlju su izvučene sv . . .