m2
m2
Nazad

Prodaja kuća u Beogradu


Lista rezultata od 1 do 20 od ukupno 111

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: prostrana kuća nalazi se u mirnom delu naselja u podnožju pošumljenog brdašceta, idealno kao vikendica ili za osobe koje žele mir. PROSTORIJE: I NIVO: . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: Prostrana, zasebna kuća sa građevinskom dozvolom i placem. Pogodna za velike porodice. U neposrednoj blizini nalazi se autobuska stanica. PROSTORIJE: I . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : Uknjižena, luksuzna kuća na ekskluzivnoj lokaciji, samostojeća, na 3,2 ara placa. Funkcionalna i prostrana, koncipirana u tri nivoa koji su povezani unut . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: prizemna kuća, sama na placu, okruđena zelenilom, voćem, vinogradom. U dnu dvorišta je garaža i spratni objekat. Kuća se sastoji od tri sobe, kuhinja, . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: uknjižena. Kuća se nalazi na pet minuta od centra Sremčice, gde su škola, vrtić, banka, pošta, pijaca, Dom zdravlja, supermarketi. Kuća je u odličn . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : uknjižena, dve kuće na placu od 5,84a. Kuća koja gleda na ulicu je 170m2, uknjižena i starija je. Druga kuća je dvorišna i ona je na tri etaže ( u p . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : uknjižena, odlična kuća u mirnom delu Ripnja, na dva nivoa sa lepom terasom koja je natrkrivena oko 40m2. EG na struju i to podno grejanje, mesto za par . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: kuća bruto površine 86m2, neto 72m2, stambeni deo oko 50m2 + trem oko 20m2, garaža 16m2. Kuća i garaža ozakonjeno (legalizovano), trofazna struja, gr . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: Prostrana kuća bez pregradnih zidova, 4 etaže po 137m2, nalazi se 800m od centra Sremčice, gde su prodavnice, škola, vrtić, dom zdravlja, autobuska sta . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE :uknjižena kuća, funkcioniše kao trosoban stan, sa lepom terasom punom svetlosti. Plac ograđen sa 2,5 a placa, gde se može parkirati auto. Lepo održa . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : uknjižena kuća od 106m2 i kuća od 50m2 na placu od 35 ari. Plac se nalazi na 4km od Autoputa BG -ZG i na 3km od beogratske obilaznice. Plac jednom stran . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : uknjižena, prelepa kuća, P+1, sa dva odvojena nivoa. Prelep plac sa puno cveća i održavano. Na svakom nivou celom dužinom kuće terase. Apsolutno bez . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: uknjiđena vertikala kuće od 116m2, prizemlje i sprat, PVC stolarija, parket, stepenište od hrastovog drveta. Nalazi se u blizini okretnice autobusa. U . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINA : uknjižena kuća na placu površine 5 ari, sastoji se od 4 zasebna stana, različitih struktura, dva troiposobna stana, dvosoban stan u potkrovlju i jedan . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena, prometuje se pravo svojine nad objektom koji je fizički podeljen po horizontali sa fizički odvojenim ulazom i delom dvorišta. Kuća ima izlaz . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Uknjižena, lepa kuća na Cvetanovoj Ćupriji u glavnoj ulici. Održavana i bez ulaganja, na dva nivoa. Sa prelepim dvorišten i praking mestom. Vredi pogl . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: na placu od 7ari nalaze se 2 objekta. Kuća, PR i I sprat odličnog kvaliteta gradnje od 176m2. Po strukturi 6.0 sobna sa 2 kupatila. Drugi objekat je veli . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena kuća u mirnom delu Avale (Zuce), kuća ima 170 uknjiženih kvadrata, a mereno ima više. Plac je ukupne površine 9,57 a. U odličnom stanju, od . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena vertikala kuće na dobroj lokaciji u Sremčici. Kuća je dobro održavana. U kući su 2 stana (po 51m2),koji mogu da funkcionišu i kao dve odvoj . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: kuća pogodna za život dve porodice, postavljena PVC stolarija, zaseban ulaz, posebna stambena jedinica, urađena hidro izolacija krova i podašćan krov, . . .