m2
m2
Nazad

Prodaja kuća u Beogradu


Lista rezultata od 1 do 20 od ukupno 108

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Uknjižena porodična kuća u mirnom delu Borče. Nalazi se u blizini Roda prodavnice, na Zrenjaninskom putu. Može kupovina na kredit. Kuća ima 508kvm i . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: Uknjižena, prelepa kuća, sama na placu od 2,81 ara u mirnom elitnom delu Zvezdare, koja je od sportskog centra Olimp udaljena 150 m. U blizini kuće na . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE : uknjižena, vertikala prizemne kuće, tj. stan u kući u zajedničkom dvorištu, dvostran, orijentacija jug - zapad, uknjiženo 37 kvm grejne površine + 1 . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: Kuća sa 4 nivoa na odličnom mestu ( lokacijski iza marketa IDEA ) sa dva ulaza, dosta parking mesta i velike garaže.Poseduje bazen ( oko 350l), košarka . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: kuća u osnovi od 77m2 sa adaptiranim i pripojenim tavanskim prostorom, koja je podeljenja na dva zasebla duplex stana. Jedan stan je 33m2 u prizemlju + pot . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: Lepa uknjižena porodična kuća od 119m2. Nalazi se na 1.5km od zrenjaninskog puta, sa placem od 35 ari. Očuvana i u dobrom stanju. Grejanje na drva i na . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: komforna kuća na dva nivoa sa četiri spavaće sobe. U suterenu se nalazi garaža sa dva mesta. Luksuzna, prostrana kuća, kvalitetno izgrađena, klimatizo . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: uknjižena kuća i plac 20 ari, kuća ima tri nivoa i to nisko prizemje gde su podrum i garaža, visoko prizemlje i potkrovlje kao jedan 5.0 stan; na drugo . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: uknjižena, kuća ima tri nivoa i to nisko prizemje gde su podrum i garaža, visoko prizemlje i potkrovlje kao jedan 5.0 stan. PROSTORIJE: 1.NIVO - nisko . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena, kuća u lepom delu grada, nedaleko od farmaceutskog fakulteta, zasebna na placu. Građena je od kvalitetnog materijala. Dva nivoa u kući su sta . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: uknjižena kuća sa 7a placa, kuća se nalazi na samom placu koji je ogradjen, monofazna struja, blizina glavnog puta. OPIS NEKRETNINE: Predsoblje, kuhinja . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE:uknjižena, kuća se nalazi u samom centru u neposrednoj blizini autobusa, prodavnica, škole i crkve. PROSTORIJE:kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, dve s . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: pozicija kuće i placa odlična, kuća u solidnom stanju. Pored uknjižene kuće od 128kvm sa upotrebnom dozvolom, prodaje se i objekat od 80kvm koji je u . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: Stambeni objekat Pst+vpr+ I sprat. Bruto površine 208m2, neto površine 168m2 na placu površine 7+2 ara. Objekat građen 1997. godine. U dobrom stanju. Sp . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE:uknjižena, odlična kuća sa ogradjenim placem koji je ravan, pod voćnjakom, uknjižena na 69m2, stvarno mereno oko 120m2. Za život samo prizemlje 3,0. U . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: legalizovana kuća na odličnoj lokaciji, blizu Avalskog puta u novom delu naselja Beli Potok. U prizemlju kuće nalazi se velika dnevna soba sa kuhinjsko- . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: na 8 ari placa dve kuće i dve velike garaže po 24m2. Prva kuća ima 176m2, potpuno sređenog prostora, funkcioniše kao petosoban stan. PVC stolarija sa . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: odlična zidana kuća na prelepom placu, punom zelenila. Sastoji se iz dva nivoa. U prvom nivou su kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, WC i ostava. Drug . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: uknjižena, vertikalna kuća sa lokalom. Odlična lokacija, blizu prevoza, škole i prodavnice. Ograđen pešački i kolski ulaz. EG na pelet. Solarne plo . . .

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2% OPIS NEKRETNINE: odlična, velika porodična kuća, 13km od Vukovog Spomenika, na placu od 7a (na 2,1a je kuća) Kuća je na tri etaže, pr+I+ptk, poseduje podrum, garažu. . . .